معماری مدرن و فراماسونری در جهان اسلام

 بسم الله الرحم الرحیم 

  

 

سخن امروزم برای بسیاری از گوش‌ها غریبه و احتمالاً قابل انکار می‌نماید و اگر برخی آن را حاصل توهّم توطئه فرض نکنند دستِ کم سودا و مالیخولیا را در آن بی‌تأثیر نمی‌شناسند و البتّه خودم به صاحبان این گونه آراء حق می‌دهم. سال‌هاست که می‌خواهند که ما با ساده‌لوحی، بی‌خیالی و بی‌وضعی از کنار همه چیز بگذریم.

همه چیز و همة آمد و شدها و ساخت و سازها را حاصل اتّفاق و حادثه بشناسیم. آن هم در عصر و زمانی که نظام پیچیده، تو در تو، کنترل شده و البتّه مدرن رخصت از کنترل خارج شدن هیچ یک از مناسبات و معاملات را نمی‌دهد. چه، در این صورت، مدرنیته، فرهنگ و اقتصاد و سیاست مبتنی بر مدرنیته و از همه مهم‌تر “سیستم سازان ” همة معنی و هویّت خود را از دست داده و مجال طیّ مراتب تا آخرین مرحله را که چیزی جز جهان تک حکومتی نیست از دست خواهند داد.

زمانی نه چندان دور، چرچیل، نخست وزیر انگلستان گفته بود: “ما شهرها را می‌سازیم و شهرها نیز ما را می‌سازند. ” در عبارتی ساده، این سخن بدین معناست که، شهرها، پرورشگاه مردم مطابق طبع و ارادة شهرسازان‌اند، این شهرها هستند که در سکوت، ارادة معماران و شهرسازان را در تربیت و ساخت جماعت انسان‌ها به هر نوع و گونه که مطلوب بشناسید کافی است که بنای شهر را بر مداری استوار کنید که خودجوش و خودکار در خود و با خود انسان‌ها را آن گونه که شما می‌خواهید پرورش دهند.

شهرسازی، کامل‌ترین عنصر تمدّنی در همة ادوار تاریخ، مطابق ساختار فرهنگی و اعتقادی اقوام بوده و هست. در گذشته‌های نه چندان دور، هر یک از اقوام، متناسب و هم‌نوا با دریافت‌های کلّی و فرهنگ مطلوب خود، شهرهای خود را به گونه‌ای می‌ساختند که در آن مردم نه تنها هماره از گستره و حوزة فرهنگی مقبول و مطرح در آن حوزه سیر و سفر می‌کردند، بلکه خود را هم افق با بافت آن شهر بر می‌کشیدند. چنان که نسل در نسل شهر و انسان صورت و سیرتی هماهنگ را بارز می‌ساختند.

این نکتة ظریف از نگاه تیزبین هیچ یک از حکیمان و مشاوران و امینان اهل حکمت که گرداگرد حاکمان را داشتند دور نبوده است. هیهات که این سنّت و این دوراندیشی طیّ سیصد و اندی سال گذشته و به تدریج از میانة شرق اسلامی رفت و در واقع، در طیّ این قرون، به دست این اقوام “شهری ” متناسب با خاستگاه فکری، اعتقادی و فرهنگی شرقی و اسلامی ساخته نشده است. به عکس، معماران تمدّن غربی شهرها را ساختند و به تبع آن، انسان‌ها را. انسان‌هایی هم افق با شهرها، معماران این شهرها و خاستگاه‌ها و ایدئولوژی‌هایشان.

از روی همین غفلت است که ما نیز، نه تنها دستی در شهرهامان نبردیم بلکه، شهرهای ویران شده طیّ سال‌های دفاع مقدّس را هم بر شالوده‌های قبلی بر کشیدیم و با نصب تابلوها و پلاکاردهایی مزیّن به جملات مذهبی و شعایر دینی به حاصل دست خود بالیدیم و خود را شهرساز شناختیم.
آیا هیچ گاه به این موضوع اندیشیده‌اید که گذشتگان ما، مساجد را در میانة شهر می‌ساختند و همة اجزا و ارکان شهر را در پیوند با مساجد مرکزی تعریف کرده و اجازه نمی‌دادند که هیچ بنایی نسبت به مسجد ارتفاع و بلندی پیدا کند؟

در حوزة تمدّن اسلامی و شهر اسلامی، پیوند ناگسستنی بین زندگی مادّی و معنوی وجود داشت. پیوندی که امکان جدا افتادگی میان انسان‌ها، ‌مذهب و تمدّن و شهر را نمی‌داد. از این رو، مساجد با گنبد و مناره‌هایش، در خطّ آسمان و نقش‌های هندسی‌اش در بافت شهر و قرارگیری‌اش در مهم‌ترین مفصل شهری، نه تنها تعادل شهر را برقرار می‌کردند، بلکه امکان پیوند انسان‌ها با عوالم ماورایی و نیروهای مثبت و معنوی منتشر را فراهم می‌آوردند و مجال انتقال و تبادل این نیروهای معنوی و انرژی‌های مثبت را برای انسان‌های ساکن در شهر فراهم می‌ساختند.

در واقع، مساجد و ساختار ویژة معماری آنها، تمام شهر و ساکنانش را زیر چتری از نیروهای معنوی و آسمانی قرار داده و به آنها در برابر نیروها و موجودات منفی و شرور منتشر، مصونیت می‌بخشیدند.

عالم مملو از موجودات پیدا و نهان شیطانی و رحمانی است که پیرامون انسان‌ها را گرفته‌اند و هر یک به نحوی و از طریقی خواست مثبت یا منفی خود را در صورت‌های مختلف بر حیات فردی و جمعی انسان‌ها مستولی می‌کنند. نیروهای شریر شیطانی و جنّی به عنوان مزاحم و باز دارنده و نیروهای رحمانی و روحانی به عنوان تقویت کننده و مصونیت‌بخش جوامع انسانی را در سیر و سفر درازش همراهی می‌کنند.

همة‌ دستورات و اوامر و نواهی در خورد و خوراک و خور و خواب و سفر و حضر و بالأخره ادعیه و اذکار هر کدام به گونه‌ای ناظر بر وجود این نیروها و نحوة مصون ماندن یا آسیب‌پذیری انسان در قبال این نیروها هستند. در حالی که، انسان‌ها به رغم گذشتگان سنّت‌گرا، نه تنها از این همه غفلت می‌ورزند بلکه، نادانسته خود را در معرض تشعشعات و میدان عمل و حضور نیروهای شیطانی قرار می‌دهند.

امّا،‌ در همین نزدیکی‌ها،‌ درست در سرزمینی که ما آن را نماد پیشرفته‌ترین نوع از حیات تکنولوژیک می‌شناسیم و ساکنان آن را منکر همة‌ گفت‌وگوهای معنوی، ارتباط با عوالم غیبی، سحر و جادو می‌شناسیم. مردانی پنهان، با آگاهی از همة آنچه که در دایرة تصوّر ما هم نمی‌آید دست‌اندر کار حرکتی ظریف و موذیانه‌اند تا نه تنها انسان‌ها از ارتباط معنوی و انرژی‌های روحانی محروم بمانند در وعض، ار هر نوع حیله در میدان تشعشع نیروهای شرور و اهریمنی،‌ مقهور آن نیروها و در خدمت آن نیروها درآیند.

هیچ به تخریب تدریجی معماری و بافت‌های سنّتی شرقی و اسلامی و جایگزین معماری مدرن با اشکال هندسی مدرن اندیشه کرده‌اید؟
میان اشکال هندسی مقدّس، انرژی‌ها و نیروهای معنوی و روحانی و معماری رابطة ویژه‌ای وجود دارد. در هماهنگی میان انسان‌ها،‌ معماری‌های خاص و نیروهای معنوی و تقاطع آنها، انسان‌ها در زیر بارانی از نیروهای معنوی می‌بالند و از دسترس نیروهای شرور در امان می‌مانند و به عکس، در میان اشکال هندسی نامقدّس و تقاطع آنها با نیروهای شرور شیطانی، انسان‌ها نه تنها همة نیروهای مثبت و روحانی را از دست می‌دهند، بلکه در رگبار وسوسه‌ها، الهامات و آزارهای نیروهای اهریمنی مستعدّ گناه،‌ اهل گناه، تردید دربارة مقدّسات،‌ نفی باورها و قبول بندگی شیطان و خدمت به نیروهای اهریمنی می‌شوند.

چگونه است که همة ما در صحن و سرای مساجد و زیارتگاه‌ها و طبیعت احساس آرامش، امنیت و برخورداری معنوی می‌کنیم؟

چرا 99درصد همة مساجد، زیارتگاه‌ها و معابد مذهبی شکلی یکسان، گنبدی و بر کشیده شده بر پایه های هشت وجهی ساخته شده‌اند؟
این امر هیچ ربطی به شرایط اقلیمی و آب و هوایی ندارد.

آیا بروز نوعی خشم و عصبانیت، جدال و مرافعه، میل به گناه،‌ حیله و دسیسه در سطح کوچه و خیابان و شهر و در میان پیر و جوان و زن و مرد که دیگر به معمولی‌ترین عادت و شیوة‌ جاری در میان مردم ما شده شما را نمی‌آزارد؟

آیا آسیب‌پذیری شدید جوانان در شهرهای بزرگ در برابر وسوسه‌ها شما را به اندیشه وا نمی‌دارد؟

این واقعه را چگونه تحلیل می‌کنید؟ آیا نمی‌توان در کنار این همه تحلیل بی‌پایة اجتماعی، سیاسی و اقتصادی رویکردی دیگرگون نیز داشت؟
بی‌آنکه بدانیم یا بخواهیم، نیروهایی مرموز و نادیدنی، در کار و بار ما وارد شده‌اند. 

خود را بر فضای عمومی کوچه‌ها، خیابان‌ها و شهرهای ما حاکم ساخته‌اند و ما از آنها هیچ نمی‌دانیم. نه تنها ما،‌ معماران و شهرسازان ما هم از آن بی‌خبرند چه، آنها همچون ما از رابطة میان اشکال هندسی، معماری، نیروهای رحمانی و شیطانی و حیات فردی و اجتماعی انسان‌ها و حرکات و سکناتشان بی‌اطّلاع‌اند.
آنها همة حیات را در گسترة اشیا و مصالح صرفاً مادّی محدود و منحصر می‌شناسند. عموم خانواده‌های سنّتی و مذهبی از اینکه فرزندان محصول نان حلال و مراقبت خود را در چهارراه تردید و گاه لاابالی‌گری سرگردان می‌مانند از تحلیل شرایط در می‌مانند.

این همه را تنها به کم رنگ شدن آداب و مناسک مذهبی و رفت و آمد به اماکن مذهبی و حتّی نان و خورش نمی‌توان مربوط دانست.
مردانی پنهان و مأمور، با حیله و دسیسه، فضای پیرامونی و حیات ما را از طرق مختلف آلوده ساخته و ما را در محاصرة نیروهای شیطانی قرار داده‌اند و ما از آن بی‌خبریم و به تدریج نیز حلقه‌های محاصره را تنگ و تنگ‌تر می‌سازند.

آنها گونه‌های خاصّی از احجام و معماری را در گوشه گوشه‌های شهر و دیار ما برکشیده‌اند. احجامی خاص که نه تنها محیط پیرامونی ما را از انرژی‌ها و نیروهای معنوی تهی می‌سازند در مقابل از نیروهای شیطانی و اهریمنی نیز آکنده می‌سازند.

همان طور که ادیان برای هدایت انسان‌ها در مسیر وحدت و رحمانیت برنامه‌ریزی کرده و با پیش‌بینی لازم همة‌ امکان فرهنگی و مادّی را فراهم آورده‌اند. ائمة کفر، ساحران، جادوگران و شیطان‌پرستان نیز به بیکار ننشسته و برای تأثیرگذاری بر انسان‌ها و ارسال پیام‌های شیطانی برنامه‌ریزی کرده‌اند.

شهرسازی، معماری و احجام خاصّ هندسی مورد نظر آنها، ابزاری هستند برای این تأثیرگذاری.

با این مقدّمة طولانی هیچ پرسیده‌اید که چرا و از کجا طی هشت و نه سال اخیر و به بهانة ساخت و سازهای مدرن، بخش عمده‌ای از مراکز تجاری و اداری شهرهای بزرگ و کوچک، شکلی “هرمی ” به خود گرفته‌اند؟ 

چرا اماکن مذهبی، در سایه و زیر این اماکن تجاری فرو غلتیده و در انزوا رفته‌اند؟ چرا در نقاطی خاص بناهایی خاص و جملگی هرمی شکل و البتّه مشرف بر شهرها بر کشیده شده‌اند؟

شمال، غرب و مرکز تهران و اکثر شهرهای بزرگ مثل مشهد و شیراز در محاصرة این بناهای هرمی شکل‌اند.
آیا این همه، حادثه و واقعه‌ای پیش‌بینی شده نیست؟!

به پشت اسکناس یک دلاری آمریکا که توسط فراماسونرها طرّاحی شده بنگرید تا به راز اهرام مصر، ساختمان‌های هرمی شکل اطراف مشهد امام هشتم، هتل بزرگ شهر شیراز مشرف به تمامی قبور امام زادگان این شهر مذهبی، ساختمان‌های بزرگ دروازه‌ای شکل برخی از وزارتخانه‌های مهم، برج‌های سه قلو و دوقلوی شمال و غرب تهران و ساختمان‌های هرمی شکل پیرامون مصلّای بزرگ تهران، پی ببرید.
 

 

 

            ساختمان «هتل بزرگ شیراز» که قسمت فوقانی آن به شکل هرم ناتمام است 

 

حجم‌های هرمی، ستارة شش گوشه، چشمی در میانة یک مثلث، در زمرة قوی‌ترین علامات شیطان‌پرستی هستند که در کنار بسیاری از اعمال و مناسک ماسونی و شیطان‌پرستی، جاذب نیروهای شرور شیطانی و غلبة آنها بر حالات و احوال مردم می‌شوند. 

برج‌های تجاری مکه (ابراج البیت)، که در واقع باید «شا‌خ‌های شیطان» خوانده شوند،  در حالی که سرشار از نمادهای ماسونی میباشند بنای کعبه را به محاصره گرفته اند، کار لرد فاستر، معمار و ماسون نامدار است.  

  

 


  احداث برجهای تجاری کنار خانه خدا که در سال 2012 به پایان میرسند 

 

در اوج غفلت ما، کسانی دست در کار آوردند تا در سکوت و خفا، جان مردم شهر را در معرض انرژی‌ها و تشعشعات نیروهای اهریمنی بیمار و آسیب‌پذیر کنند. این نیروها در شرایطی عمل می‌کنند که همة ما حیران و مات سر در پی شناسایی علل بسیاری از ناهنجاری‌های اخلاقی رایج در میان مردم می‌گردیم.
این واقعه در عموم نقاط جهان اسلام رخ داده است.

همة کسانی که به دبی و حتّی عربستان سفر کرده‌اند این سخن را تأیید می‌کنند. مجتمع بزرگ تجاری وافی در دبی، دو برج شیطانی در دست ساخت مشرف به صحن بزرگ مسجد الحرام، تنها نمونه‌هایی از این واقعه‌اند.

پیشتر از نقش و تأثیر نمادهای شیطانی در جان و روح کسانی که با آن نمادها و در کنار آنها به سر می‌برند سخن گفته‌ام. این بار نیز می‌توانید با نگاه روشنفکرانة جاری و ساری که طی سال‌های دراز بر جان من و شما جاری ساخته‌اند این همه را حاصل ذهن و زبانی سودایی و مالیخولیایی مبتلا به سندرم توهّم توطئه فرض کنید یا از سوی دیگر می‌توانید به مطالعة جدّی دربارة این موضوع مشغول شوید و آنگاه به قضاوت بنشینید. دستی پنهان جان ما را آماج تیرهای شیطان قرار داده است و ما بی‌خبر از همه جا از تماشای این همه برج در اقصانقاط شهر خود در عجب می‌مانیم و بر سازنده‌اش درود می‌فرستیم.

باید پرسید چرا این برج‌ها را مشرف بر اماکن مذهبی مسلمانان ساخته‌اند؟ چرا مسجد الحرام، چرا مشهد امام رضا(ع)، چرا بر فراز شهر زیارتی شیراز؟ چرا مصلّای بزرگ تهران و چرا بر بلندی حرم امام خمینی(ره)، چرا مشرف به مسجد جامع ارومیه و صدها چرای بی‌پاسخ دیگر در این شهرهای بزرگ و بی‌دروازه… .
گر سنگ از این حدیث بنالد عجب مدار! 

 

منبع: ماهنامه موعود- شماره 114

نظرات 58 + ارسال نظر
حیدر یکشنبه 10 مرداد‌ماه سال 1389 ساعت 16:25 http://gun.mihanblog.com

سلام دوست من. لینک شدید. یا علی!

اعلامیه آمادگی برای مبارزه!!!! دوشنبه 14 آذر‌ماه سال 1390 ساعت 11:30

سلام
به همه اونایی که می خوان تو مبارزه جهانی علیه نیرو های شیطانی که آینده دنیای ما رو دارن به سمت نابودی و پلیدی می کشونن شرکت کنن... اگه شما به عنوان یه ایرانی یا جزیی از جامعه جهانی ، علاقه ای به نجات دنیا دارید پس دست به کار شید ... هرچه سریع تر به وبلاگ ما بیاید و از مطالب اون دیدن کنید ... همچنین می تونید تو گروه ما تو یاهو عضو شید ...آماده اید ؟؟؟
آدرس گروه
http://groups.yahoo.com/group/whocareswhoknows
آدرس وبلاگ
http://whocareswhoknows.blogfa.com

Billysoods جمعه 1 بهمن‌ماه سال 1395 ساعت 17:23 http://cialiscoupon.us.com

wh0cd525942 <a href=http://buyeurax.webcam/>buy eurax</a> <a href=http://motilium-online.party/>motilium usa</a> <a href=http://ciprofloxacin-hcl-500-mg.party/>cipro</a> <a href=http://busparonline.review/>buspar online</a> <a href=http://antabuseonline.site/>buy antabuse online without prescription</a> <a href=http://dilantin.us/>additional reading</a> <a href=http://buy-avodart.gdn/>order avodart</a> <a href=http://buyalbuterol-365.top/>buy albuterol</a>

KennethGeogy جمعه 12 خرداد‌ماه سال 1396 ساعت 17:42 http://buy-crestor.com

wh0cd446933 <a href=http://propecia3.us/>finasteride 1 mg</a>

Charlesgeads جمعه 12 خرداد‌ماه سال 1396 ساعت 18:18 http://allopurinol3.us

wh0cd253251 <a href=http://buyviagra2017.com/>buy viagra</a>

BennySniva دوشنبه 22 خرداد‌ماه سال 1396 ساعت 15:24 http://buy-amitriptyline.com

wh0cd761788 <a href=http://buy-revia.com/>Revia</a>

BennySniva شنبه 27 خرداد‌ماه سال 1396 ساعت 15:41 http://buy-provera.com

wh0cd57331 <a href=http://buysildalis.com/>sildalis online</a>

Alfredvub یکشنبه 28 خرداد‌ماه سال 1396 ساعت 13:20 http://antabuse.info

wh0cd708546 <a href=http://bupropion100.gdn/>bupropion</a> <a href=http://buytadacip50.gdn/>tadacip 20 mg</a> <a href=http://retina15.gdn/>hydroquinone tretinoin</a> <a href=http://buyatarax50.gdn/>atarax 25mg tab</a> <a href=http://indocin2012.gdn/>indocin</a>

BennySniva چهارشنبه 7 تیر‌ماه سال 1396 ساعت 17:53 http://aceon.world

<a href=http://aceon.world/>aceon without prescription</a>

KennethGeogy جمعه 30 تیر‌ماه سال 1396 ساعت 14:24 http://albendazole.uno

wh0cd744046 <a href=http://buy-fluoxetine.reisen/>fluoxetine</a> <a href=http://retina.work/>retin-a</a> <a href=http://citalopram10mg.pro/>buy citalopram</a> <a href=http://buyrevia.store/>revia</a>

Charlesgeads یکشنبه 1 مرداد‌ماه سال 1396 ساعت 18:48 http://baclofen2.us

wh0cd245961 <a href=http://toradol60mg.pro/>drug toradol</a> <a href=http://wellbutrin.live/>wellbutrin</a> <a href=http://buy-clindamycin.store/>clindamycin</a> <a href=http://baclofen.mba/>baclofen</a>

Charlesgeads پنج‌شنبه 5 مرداد‌ماه سال 1396 ساعت 16:42 http://azithromycin2.us

wh0cd425371 <a href=http://clindamycin.tools/>clindamycin</a> <a href=http://coreg.world/>coreg cr</a> <a href=http://avodart.directory/>avodart</a> <a href=http://hydrea.reisen/>hydrea 500 mg</a> <a href=http://danazol.world/>danazol</a> <a href=http://atenolol.fund/>our website</a> <a href=http://duphaston.reisen/>generic duphaston</a>

Alfredvub یکشنبه 8 مرداد‌ماه سال 1396 ساعت 01:43 http://amoxil2.us

wh0cd119078 <a href=http://karela.world/>karela</a> <a href=http://lanoxin.reisen/>lanoxin 125 mcg</a> <a href=http://chloramphenicol.world/>chloramphenicol</a> <a href=http://triphala.world/>triphala powder for weight loss</a>

Alfredvub دوشنبه 9 مرداد‌ماه سال 1396 ساعت 20:50 http://propranolol3.us

wh0cd384354 <a href=http://allopurinol.zone/>allopurinol</a> <a href=http://amoxil.zone/>amoxil 500 mg</a> <a href=http://citalopram.fund/>citalopram drug</a> <a href=http://prandin.world/>prandin</a> <a href=http://premarin.reisen/>premarin</a> <a href=http://zoloft.tools/>zoloft tablets</a> <a href=http://retina.zone/>retin-a</a>

Charlesgeads دوشنبه 16 مرداد‌ماه سال 1396 ساعت 02:01 http://antabuse.info

wh0cd81899 <a href=http://bystolic.reisen/>when will bystolic go generic</a> <a href=http://buybenadryl.reisen/>buy benadryl online</a> <a href=http://coreg.reisen/>coreg</a> <a href=http://shallaki.reisen/>shallaki</a> <a href=http://pristiq.world/>pristiq</a> <a href=http://prograf.reisen/>prograf</a> <a href=http://isoniazid.reisen/>visit this link</a>

KennethGeogy یکشنبه 29 مرداد‌ماه سال 1396 ساعت 05:34 http://advairdiskus2017.com

wh0cd951202 <a href=http://buy-cafergot.store/>cafergot</a> <a href=http://buybaclofen.reisen/>baclofen</a> <a href=http://rimonabant.store/>rimonabant acomplia buy</a> <a href=http://nolvadex.fail/>order nolvadex online</a> <a href=http://buycolchicine.work/>colchicine 0.6 mg tab</a>

Charlesgeads سه‌شنبه 31 مرداد‌ماه سال 1396 ساعت 08:46 http://genericviagra2017.com

wh0cd57111 <a href=http://buyimodium.world/>click for source</a> <a href=http://digoxin.reisen/>digoxin generic equivalent</a> <a href=http://himplasia.reisen/>himplasia</a> <a href=http://famvir.world/>famvir</a> <a href=http://hairlosscream.reisen/>hair loss cream</a>

Charlesgeads جمعه 3 شهریور‌ماه سال 1396 ساعت 19:49 http://triamterene.mba

wh0cd118198 <a href=http://viagraprice.reisen/>viagra price</a>

AaronCheex جمعه 3 شهریور‌ماه سال 1396 ساعت 21:07 http://propranolol.brussels

wh0cd923462 <a href=http://celexa.fund/>celexa</a> <a href=http://cephalexin.systems/>cephalexin</a> <a href=http://advair.live/>advair</a>

KennethGeogy جمعه 3 شهریور‌ماه سال 1396 ساعت 23:16 http://neurontin.fail

wh0cd338612 <a href=http://buy-albuterol.store/>buy albuterol</a> <a href=http://avodart.tools/>avodart</a>

Charlesgeads شنبه 4 شهریور‌ماه سال 1396 ساعت 02:30 http://tretinoin.brussels

wh0cd938801 <a href=http://finasteride.pro/>buy finasteride no rx</a>

AaronCheex شنبه 4 شهریور‌ماه سال 1396 ساعت 04:44 http://cephalexin.systems

wh0cd335663 <a href=http://buy-erythromycin.store/>erythromycin benzoyl peroxide</a> <a href=http://neurontin.fail/>neurontin</a> <a href=http://allopurinolonline.pro/>cheap allopurinol</a>

AaronCheex شنبه 4 شهریور‌ماه سال 1396 ساعت 06:35 http://medrol.fund

wh0cd233569 <a href=http://cheapviagra.news/>cheap viagra online pharmacy</a> <a href=http://buy-nexium.reisen/>nexium generic</a> <a href=http://vermox.tools/>vermox 100mg</a>

BennySniva شنبه 4 شهریور‌ماه سال 1396 ساعت 07:51 http://reviacost.pro

wh0cd587662 <a href=http://cymbaltamedication.pro/>cymbalta drug</a>

Charlesgeads شنبه 4 شهریور‌ماه سال 1396 ساعت 15:09 http://amitriptyline.zone

wh0cd248910 <a href=http://augmentin.fail/>augmentin 875 mg tablet</a>

Alfredvub شنبه 4 شهریور‌ماه سال 1396 ساعت 16:22 http://clonidine.news

wh0cd338615 <a href=http://lipitor.mba/>lipitor</a> <a href=http://flagyl.world/>metronidazole 500 mg</a>

Charlesgeads شنبه 4 شهریور‌ماه سال 1396 ساعت 21:41 http://amoxicillin.tools

wh0cd395860 <a href=http://buy-buspar.store/>buspar</a> <a href=http://antabuse.world/>order antabuse</a>

Alfredvub شنبه 4 شهریور‌ماه سال 1396 ساعت 22:32 http://viagra-soft.reisen

wh0cd559040 <a href=http://antabuse.world/>antabuse</a>

Alfredvub یکشنبه 5 شهریور‌ماه سال 1396 ساعت 11:04 http://zetia.store

wh0cd999883 <a href=http://buystrattera.store/>strattera</a> <a href=http://propranolol.brussels/>propranolol</a>

Charlesgeads دوشنبه 6 شهریور‌ماه سال 1396 ساعت 06:16 http://cephalexin.systems

wh0cd134424 <a href=http://nexium.news/>nexium</a> <a href=http://antabuse.world/>antabuse pills</a>

AaronCheex دوشنبه 6 شهریور‌ماه سال 1396 ساعت 11:04 http://triamterene.mba

wh0cd74227 <a href=http://buy-nexium.reisen/>where to buy nexium online</a>

KennethGeogy دوشنبه 6 شهریور‌ماه سال 1396 ساعت 14:30 http://sildenafilonline.pro

wh0cd575272 <a href=http://neurontin.tools/>neurotin</a>

KennethGeogy دوشنبه 6 شهریور‌ماه سال 1396 ساعت 15:27 http://tretinoin.brussels

wh0cd650505 <a href=http://provera.mba/>provera</a>

KennethGeogy سه‌شنبه 7 شهریور‌ماه سال 1396 ساعت 01:38 http://wherecanibuyviagra.pro

wh0cd34095 <a href=http://anafranil.store/>buy anafranil</a> <a href=http://neurontin.store/>order neurontin online</a> <a href=http://antabuse.world/>where to get antabuse</a>

Alfredvub سه‌شنبه 7 شهریور‌ماه سال 1396 ساعت 08:40 http://viagraprice.work

wh0cd501787 <a href=http://anafranil.store/>anafranil 25 mg</a> <a href=http://prednisolone.zone/>prednisolone</a> <a href=http://clindamycin.schule/>source</a>

AaronCheex سه‌شنبه 7 شهریور‌ماه سال 1396 ساعت 21:25 http://colchicine.store

wh0cd266024 <a href=http://celexa.systems/>buy celexa online without prescription</a>

Charlesgeads چهارشنبه 8 شهریور‌ماه سال 1396 ساعت 14:25 http://cheapviagra.news

wh0cd485562 <a href=http://amitriptyline.zone/>amitriptyline</a> <a href=http://buyelocon.store/>elocon</a> <a href=http://cheapviagra.reisen/>cheap viagra</a>

AaronCheex پنج‌شنبه 9 شهریور‌ماه سال 1396 ساعت 05:10 http://buyelocon.store

wh0cd735496 <a href=http://cytotec.tools/>buy cytotec online usa</a> <a href=http://genericadvair.pro/>advair</a> <a href=http://cialisprice.work/>generic cialis mastercard</a>

KennethGeogy پنج‌شنبه 9 شهریور‌ماه سال 1396 ساعت 11:29 http://buy-yasmin.reisen

wh0cd372840 <a href=http://triamterene.reisen/>website</a> <a href=http://buy-buspar.store/>buspar</a> <a href=http://lipitor.mba/>generic lipitor prices</a>

KennethGeogy پنج‌شنبه 9 شهریور‌ماه سال 1396 ساعت 20:13 http://buy-zithromax.reisen

wh0cd268975 <a href=http://zyban.reisen/>zyban</a>

Alfredvub چهارشنبه 22 شهریور‌ماه سال 1396 ساعت 17:04 http://yaokai186.com/home.php?mod=space&uid=44917

<a href=http://www.cyzuche.net/home.php?mod=space&uid=68698>Cialis Over The Counter</a>

AaronCheex چهارشنبه 22 شهریور‌ماه سال 1396 ساعت 23:00 http://lipitorgeneric.reisen

<a href=http://buy-propecia.reisen/>buy propecia</a> <a href=http://zithromaxzpak.pro/>buy zithromax pfizer</a> <a href=http://doxycycline100mg.pro/>doxycycline 100 mg</a> <a href=http://atarax.directory/>atarax</a>

AaronCheex چهارشنبه 22 شهریور‌ماه سال 1396 ساعت 23:00 http://plavixgeneric.store

<a href=http://citalopramhbr20mg.store/>citalopram hbr 10 mg for anxiety</a>

Stewartwandy چهارشنبه 22 شهریور‌ماه سال 1396 ساعت 23:02 http://clomidprice.pro

<a href=http://buytadalis.store/>generic tadalis</a> <a href=http://buy-abilify.reisen/>abilify</a>

Alfredvub چهارشنبه 22 شهریور‌ماه سال 1396 ساعت 23:17 http://buyviagrasoft.reisen

<a href=http://buy-cytotec.reisen/>buy cytotec</a> <a href=http://priceoflevitra.pro/>levitra soft</a> <a href=http://buybuspar.reisen/>buspar</a> <a href=http://toradol10mgprice.pro/>toradol</a>

BennySniva چهارشنبه 22 شهریور‌ماه سال 1396 ساعت 23:24 http://atarax.directory

<a href=http://tadalafil.reisen/>tadalafil</a> <a href=http://clomid50mg.pro/>clomid</a> <a href=http://clomidprice.pro/>clomid without a prescription</a>

Stewartwandy پنج‌شنبه 23 شهریور‌ماه سال 1396 ساعت 03:15 http://zithromaxzpak.pro

<a href=http://antabuse.schule/>order antabuse no prescription</a> <a href=http://buy-effexor.reisen/>effexor</a> <a href=http://buy-crestor.work/>crestor</a>

BrettDar پنج‌شنبه 23 شهریور‌ماه سال 1396 ساعت 03:19 http://buy-revia.reisen

<a href=http://buy-vardenafil.work/>example</a> <a href=http://buy-lipitor.store/>buy lipitor</a> <a href=http://levitraprice.pro/>levitra</a>

MichaelUnuch پنج‌شنبه 23 شهریور‌ماه سال 1396 ساعت 05:11 http://sildalisonline.pro

<a href=http://buy-cymbalta.store/>cymbalta</a> <a href=http://clomidprice.pro/>clomid price</a>

MichaelUnuch پنج‌شنبه 23 شهریور‌ماه سال 1396 ساعت 05:54 http://buy-antabuse.reisen

<a href=http://amoxilonline.pro/>amoxil online</a> <a href=http://buy-vardenafil.work/>buy vardenafil online</a> <a href=http://doxycycline100mg.pro/>doxycycline 100 mg forsale outside the us</a> <a href=http://sildenafilcitrate100mg.pro/>sildenafil</a>

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد